Ranking With Anna Wintour

Kijk mee hoeveel  punten deze dames hebben gekregen van Anna. Wintour that is! 
 

 Een oké-look voor Taylor Momsen. Deze rock-chick houdt het funky met een felle kleur rok die match met haar lippen, en nagels! Maar of het visnet (panty) alweer toe is aan een comeback… ?! Downtown New Yorker, Whitney Port, gaat voor city casual. En dat doet ze goed. Het stoere jack, de langere top & de grijse legging zorgen voor een relaxed en stijlvol geheel. En met een starbucks koffie on-the-go pas je er helemaal bij.


 Daisy Lowe tijdens het Coachella festival in California. De afgeknipte en gebleekte jeans zijn perfect voor dagenlang festivallen & bandjes kijken. Het is dat het liefje van Mark Ronson model is en de outfit ‘’rockt’’ met haar goede figuur.


  Voorheen vonden we Lindsay’s style erg leuk! (of Rachel Zoe’s style? – haar stylist) De laatste maanden draagt Lindsay veel zwart, donker en grijs tinten & gaat ze voor een grungy look door haar sluike en , zo lijkt, ongewassen haar. Vandaag goed geprobeerd, hopelijk volgende keer fijne kleurtjes en misschien een vleugje glamour.


Jessica Simpson oogt chic & happy! Met haar little black dress, een stoer zwart leren jack en prachtige Louis Vuitton hakken (kosten belachelijk veel geld!) heeft zij 5 Anna punten gescoord! Misschien zelfs een plekje naast Anna front row @ fashion week!