Teintje in een blikje

Afgelopen week hebben wetteschappelijke onderzoeken aangetoond dat er een verband is tussen zonnebanken en huidkanker. Sterker nog: dat het de kans op huidkanker wel met 75 procent vergroot! Ai! Wat erg! In Australie zijn mensen al veel langer bezig met een alternatief voor een heerlijk mooie bruine teint zonder daarvoor naar de zonnebank te gaan. We like!

Het Australische merk MODELco is het eerste merk dat een airbrush product voor thuisgebruik op de markt heeft gebracht.. called: TAN Airbrush in a Can. Veilig bruin zonder zon!

Marlous Volkers van MODELco:
“In Nederland is echt een opmars te zien in de verkoop van tanning producten. Er zijn veel nieuwe innovatieve tanning producten bijgekomen die makkelijk zijn in gebruik. De perfecte teint komt steeds vaker uit een flesje en met de juiste producten breng je de teint gewoon thuis aan”.MODELco heeft een breed assortiment aan revolutionaire tanning producten. Kenmerkend voor de producten is dat ze allen makkelijk aan te brengen zijn. Je creƫert met MODELco het hele jaar door een perfecte veilige teint. In Nederland is het tanning merk verkrijgbaar bij de filialen van ICI Paris XL en via www.modelcostore.com. Op deze site is veel informatie te vinden over de verschillende tanning producten en het juiste gebruik van de producten. Check it out!