The Hills & Daddy's Girls Appartment
Daddy's Girls is een nieuw reality programma van MTV waarin Angela en Vanessa Simmons worden gevolgd in hun nieuwe leven in LA. Eerder schreef ElisabethCarrie al een artikel over dit nieuwe programma & dat lees je hier -> Daddy's Girls!

Online kon je al via MTV.com de serie volgen (die in Amerika aan zijn tweede seizoen begint), en er is iets opgevallen. Een beetje shocking zelfs, want daardoor gaan we nu zelfs twijfelen aan de reality-factor van de programma's.

Veel kijkers zijn er bijna zeker van dat het appartement van Angela & Vanessa exact hetzelfde appartement is als dat van Lauren Conrad in The Hills. Het enige verschil is het interieur, de belichting en de kleuren. Maar als je goed kijkt, lijkt de bouw hetzelfde en het apparatuur, zie koelkast.

Is het toeval dat de appartementen van Lauren en de zusjes Simmons in hetzelfde gebouw zijn opgenomen? Of hebben de producers voor het appartement gekozen omdat er al eerder opnames zijn geweest en Lauren immers is verhuist? En is dat dan het enige wat MTV heeft kunnen regelen? Wonen ze wel in LA? Laat je mening achter! Het neemt niet weg dat The Hills nog steeds een groot bekeken programma is & Daddy's Girls zeker ook de moeite waard is! Vanaf zondag 13 augustus op MTV, don't forget!