MTV's Daddy's Girls


All you fashion forward fabulous people, Attentione!
Er is een nieuwe serie in town! MTV's Run's House krijgt een vervolg. Het huishouden van de familie Simmons met oldskool rapper/vader Rev Run krijgt een staartje. Na vijf (going on zes) seizoenen nemen de dochters het stokje over, met hun eigen reality show a la The Hills, genaamd Daddy's Girls!

In Daddy's Girls volgen we Vanessa en Angela Simmons, samen met vrienden en familie, terwijl zij officieel het ouderlijk huis in New Jersey verlaten en een nieuwe start maken in Los Angeles.

In de nieuwe stad, ver weg van New York waar zij zijn opgegroeid, beginnen ze met een eigen business & brand ''Pastry'' en openen ze eerste winkel in LA. Samen met nichtje Jessica en goede vriendin Alycia.


ANGELA
Angela
Jongste dochter Angela, heeft hard gewerkt om naam te maken voor haar eigen identiteit in de fashion industrie. Ze is een assistent editor voor Hype Hair Magazine waarin ze maandelijks een column schrijft, jonge celebrity's uit de muziek en entertainment branche interviewt en haar mening geeft over what's hot & what's not.

In haar privé leven zien we hoe Angela over haar break-up met vriendje pro skateboarderTerry Kennedy (TK) heen probeert te komen. Haar familie en grote zus Vanessa helpen haar met haar liefdesverdriet & zorgen voor een goed supportsystem.

Samen met zus Vanessa besloten ze samen te gaan wonen in het zonnige Los Angeles, Californie. Naast hun 'Pastry' business probeert Vanessa voet van de grond te krijgen met haar acteercarierre en doet Angela nog veel meer met haar eye for fashion!
Tevens zijn de meiden een voorbeeld voor de Girl Scouts of the USA, en proberen ze met alle verleidingen om hen heen, het goede voorbeeld te geven.

VANESSA
Vanessa
In meerdere seizoenen van Run's House, zagen fans van oudste dochter Vanessa, hoe ze haar passie voor acteren achterna ging. Vanessa speelde een vaste rol als Lola in de soap serie A Guiding Light in Californie en begon tevens samen met zusje Angela een schoenencollectie in New York. Vanessa reisde veel heen en weer, maar nu ze officieel in Los Angeles gaat wonen, kan ze het makkelijk combineren.

Vanessa zit niet stil. Als ze niet druk bezig is met haar werk als actrice, (ze heeft twee filmrollen in de wacht gesleept voor aankomend jaar!) werkt ze hard mee aan haar eigen collectie 'Pastry' & vertegenwoordigd ze samen met Angela de Girl Scouts of the USA.

En, als oudste van de Simmons familie, is Vanessa een steun en toeverlaat voor jongere zusje Angela als het nodig is. Zo helpt ze haar zusje door een moeilijke break-up & speelt ook hun vader een grote rol in de nieuwe serie. Zij kan op hem rekenen als ze advies nodig heeft bij het maken van belangrijke beslissingen.

ALYCIA
Alycia
Alycia is de beste vriendin van Vanessa & Angela aan de westkust (Californie). Nu is ze hun buurvrouw en wonen ze in hetzelfde gebouw als de zusjes Simmons. Alycia is geboren en opgegroeid in San Jose, Californie. Een aantal jaren geleden verhuisde ze naar LA om haar carriere in de muziekbranche te achtervolgen. Ze is een opgewekt, vrolijke, mooie en getallenteerde vriendin met lieve ouders. Haar normale levenstijl is anders vergeleken met die van de Simmons zusjes, die makkelijk easy access hebben tot belangrijke mensen uit de industrie.

Jessica
Jessica
Jessica is het allemaal! Een van de beste vriendinnen van de zusjes, tevens het nichtje, het huisgenootje én een werknemer van 'Pastry'! Jessica helpt enorm in het succes van 'Pastry' en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Jessica is geboren en getogen in Brooklyn en heeft besloten naar LA te verhuizen om samen met Vanessa, Angela & Alycia aan een nieuw avontuur te beginnen. Omdat ze werkt voor het bedrijf en tevens familie is, zorgt dit voor intressante situaties! Haar nichtjes verwennen haar & zijn blij met haar komst, en Jessica is de grappige factor in de serie. Met haar is het nooit saai!

Ga naar MTV's Daddy's Girls en bekijk online de afleveringen!