Houd de dief!

Lindsay Lohan Elle UK September 2009 magazine cover

Yes, je ziet het goed. Dé Lindsay Lohan fotoshoot preview voor ELLE magazine, het september nummer. Dezelfde shoot waar 24.000 pond aan Dior diamanten zijn gestolen, inclusief oorbellen en een peperdure ketting. 

Ondanks de ophef schitterde de 23-jarige 'Mean Girls'-actrice, gehuld in een hele kleine hotpants & body-cocoon. De politie is nog steeds bezig met de gestolen sieraden-zaak, die afgelopen Juni plaats vond in Noord-Londen.
Er is nog niemand gearresteerd en ELLE magazine, die de shoot verzorgde, zegt niet te geloven dat de actrice hier verantwoordelijk voor was.Misschien is het je al opgevallen, maar kort na haar ELLE fotoshoot liet Lindsay haar haren weer terug verven naar blond. Dit heeft te maken met een filmrol die zij gaat opnemen. Via Twitter liet Lindsay weten niet very happy te zijn met de verandering van kleur: ''It's for a movie, I miss it too... I begged (not to have it dyed!). LOL.'', aldus Lindsay.

De reportage van Lindsay (en extra beelden achter de schermen) zal te zien zijn in ELLE magzine, het september nummer. Al vanaf 5 augustus verkrijgbaar in enkele winkels.