ASOS zoekt jou!


Geïnspireerd door de straten van Tokyo & Stockholm (geweldige streetstyles!) brengt ASOS.COM een denim collectie vol coole looks voor het aankomend seizoen.

WANNA BE A MODEL? (Yes, waar kan ik tekenen?)
Ooit ervan gedroomd om model te staan voor één van de leukste, grootste & meest bekende fashion site? Houd je van all kinds of denim & zou je graag een contract willen tekenen bij een groot modellenbureau? Dan wilt ASOS.COM jouw ontmoeten! ASOS is samen met Leni's Model Management, een Brits modellenbureau, op zoek naar jou! 

Je moet wel aan de volgende criteria's voldoen:
♥ Leeftijd: 18 - 28
♥ Lengte: Minimaal 1 meter 70
♥ Kledingmaat: 34 - 40
♥ Females only (sorry boys!)

So far, so good? Ga naar ASOS.COM Facebook pagina & doe mee!

WHAT HAPPENDS NEXT?
De inschrijvingen sluiten op 4 september. Het ASOS team gaat dan 30 meiden selecteren & uitnodigen om naar Londen te komen voor de halve finale. Daar zullen de 6 finalisten worden gekozen. De volgende dag zullen deze gelukkige 6 een fotoshoot opnemen voor ASOS magazine. Hierna zal ASOS bepalen wie van deze meiden de winnares zal zijn die de collectie mag presenteren & een contract mag tekenen bij het modellenbureau. 

Ps. De reis word helaas niet vergoed & of de wedstrijd alleen geldt voor de UK is niet duidelijk, maar wie niet waagt.. wie niet wint! Have fun!