The Rachel Zoe Project


Styliste Rachel Zoe heeft haar eigen tv-reality-show in Amerika. De beroemde styliste van bekend hollywood (denk aan Cameron Diaz, Lindsay Lohan, Mischa Barton, Nicole Richie en Keira Knightley) kleed al jaren lang vele celebrity's voor diverse evenementen.

Rachel wilt haar droom gaan verwezelijken, namelijk een eigen brand!
Een kledinglijn die zal bestaan uit tassen, kleding, parfum, schoenen, zonnebrillen en vele accessoires. ''Het zal een betaalbare collectie worden, toegankelijk voor iedereen! Er is geen reden voor mij om te ontwerpen op een luxe niveau, dat is niet wie ik ben'', aldus Rachel. Rachel is trouwens een enorme vintage liefhebber! Dit zie je terug in haar programma.

Het programma, genaamd The Rachel Zoe Project, is een docu-drama waarin we het leven van celebrity styliste Rachel Zoe en haar vertrouwde cirkel volgen! Een team dat bestaat uit manlief Rodger & fashion crew, Taylor en Brad. Ze maken zich klaar om Zoe's business klaar te stomen voor the next level... Een eigen brand.

In de serie volgen we de perfect geklede styliste samen met haar team naar de 'It' sterren, grote fashiondesigners en hun huizen, salons, fotoshoots en magazine's, en zien we hoe ze telkens struggelen met een deadline.
Zoe laat de kijkers zien hoe ze een persoonlijke touch geeft bij het maken van haar eigen kledinglijn & we kijken mee tijdens grote promotie campagnes, modeshoots & fashionshows.

Het programma is helaas niet te zien in Nederland, maar via deze link kun je de afleveringen online bekijken! -> The Rachel Zoe Project