MTV's 'Rich Girls'

Nog voordat we kennis maakten met de populaire reality show The Hills op MTV, (waar iedereen het liefste thuis voor blijft, om geen aflevering in het glamour leven van Lauren te hoeven missen..), was er ooit een de reality serie genaamd Rich Girls.
Een real life show over de levens van twee bekende tieners in New York. Eén van de twee dames was Ally Hilfiger (dochter van ontwerper Tommy Hilfiger). Samen met hartsvriendin Jaime Gleicher struggle-den zij met het volwassen worden & de verantwoordelijkheden die het met zich meebrengt. De serie speelde zich af in 2003 en werd door vele tieners bekeken.


Ally & Jaime tijdens de opnames van Rich Girls, 2003

Inmiddels is de 22 jarige Ally wijzer en hipper dan ooit! Tegenwoordig is ze terug te vinden in de fashion-scene waar zij net als haar vader een grote passie voor heeft ontwikkeld.
Hoe het nu met de meiden vergaat, of ze nog steeds best friends zijn gebleven & what happend to Jaime.. is nog even een raadsel. Wij hebben genoten van hun belevenissen & grappige opmerkingen. Geniet hier van een terugblik op MTV's Rich Girls:Ally's kledingstijl

Check Out Ally's Kledingkast ..eh.. kamer!