Payback time voor Super Sweet Sixtieners!

Payback time! In de nieuwste MTV reality-serie Exiled! krijgen de deelnemers van ‘My Super Sweet 16’ precies wat ze verdienen. Vanaf zaterdag 11 oktober zie je hoe MTV acht verwende rijkeluiskinderen in een derde wereld land achterlaat. Of hun divagedrag daar in de smaak zal vallen, is maar net de vraag.

Heb je er ooit over nagedacht wat er zou gebeuren wanneer super verwende Sweet 16-ers in aanraking komen met het echte leven? De diva’s moeten werken, eten en slapen met families in landen waar sommige jongeren de leeftijd van 16 niet eens halen. Twee jaar na hun over-the-top Super Sweet Sixteen verjaardag, worden de Sweet 16-ers nog altijd omringd door weelde en luxe. Zij hebben totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel, laat staan dat ze de waarde van geld kennen. Hun ouders hebben genoeg van hun divagedrag. Het is payback time!

In elke aflevering wordt een diva naar een inheemse stam gestuurd. Ergens ver weg van hun vertrouwde luxe omgeving. De Sweet 16-ers belanden op verschillende plekken van de wereld. Variërend van de Afrikaanse woestijn tot de toendra in Alaska en de jungle in Zuid-Amerika. Hier zullen zij werken, slapen, eten en zich kleden precies zoals hun leeftijdsgenootjes.
Zullen deze moederskindjes het een week lang uithouden?
Of gaan zij hun leven na een week nog meer waarderen?

Voorproefje!

Zaterdag 11 oktober 19:30 uur Exiled @ MTV!