Rising Stars!

Je mag misschien niet al hun namen weten, maar je zult ze gauw herkennen in Hollywood. Deze nieuwe lading frisse gezichten hebben talent, de looks, stijl, de brains & en volgens hollywood insiders staan deze zes rijsende sterren aan het begin van een glansrijke carriere!

Taylor Momsen

Ongelovelijk dat deze meid pas 15 jaar is! In de hitshow Gossip Girl speelt Taylor een indrukwekkende jonge dame die dolgraag bij It-girls wilt horen. Met een geweldige designer-vintage gardrobe aan kleding en veel acteertalent heeft Taylor nog een lange en succesvolle weg voor haar liggen.

Emma Stone

Voordat Emma (19) begon te acteren op televisie, was ze in veel theaterproducties te zien. In 2004 was ze voor het eerst te zien op televisie voor een realityshow die zocht naar acteurs voor een remake op 'The Partridge Family'. Ze werd geselecteerd en speelde in de pilotaflevering The New Partridge Family. Hoewel de serie niet werd opgepakt, kreeg ze gastrollen in populaire televisieseries, zoals Medium, The Suite Life of Zack and Cody, Malcolm in the Middle en nog veel meer! In 2007 maakte ze haar filmdebuut met een bijrol in de succesvole tienerfilm Superbad! Vanaf toen is het balletje gaan rollen! Houd deze dame in de gaten!

Emma Roberts

Haar tante is een megaster (doet de naam Julia Roberts een belletje rinkelen?), dus misschien is het geen wonder dat ook deze 17 jarige Roberts veel in haar mars heeft. De jonge actrice is al in het bezit van een grote fanclub die zij heeft opgebouwt met haar hoofdrol in het Amerikaanse Nancy Drew. Met haar klassieke verschijning en een lach die concureert met die van haar tante, is deze jonge dame ready to go!

Amanda Seyfried

Amanda heeft al een indrukwekkende cv opgebouwt. We zagen de 23 jarige actrice voor het eerst als de niet-zo-slimme blondine in Mean Girls. Ook speelde zij in de op Net5 uitgezonden serie Big Love. Amanda mag tegenwoordig met niemand minder dan Meryl Streep samen spelen in de film Mamma Mia die nu in de bioscopen draait!

Nina Dobrev

Nina is 18 jaar en is te zien in vele Indie-films, televisie shows en reclamespotjes! Tevens reisde zij veel als model en ze heeft zelfs meegedaan aan grote gymnastiek wedstrijden op hoog niveau. Het harde werken en haar vele talenten worden nu eindelijk beloont! Ze gaat namelijk spelen in MTV's langverwachte musical, genaamd 'The American Mall', een romantische komedie die zich voornamelijk afspeelt in, jawel, een winkelcentrum!

Ashley Tisdale

Wie had ooit gedacht dat een klein idee genaamd 'High School Musical' uit zou groeien tot een megasterren fabriek! Samen met Vanessa Hudgens en Zac Efron maken deze sterren het BIG! En dat allemaal te danken aan deze fantastische musical film! Deel 1 & 2 zijn al uit, en momenteel zijn ze bezig met de opnames voor het derde en laatste deel! En dat is goed zo. Ashley heeft namelijk nog veel meer voor ons in petto! p.s. Ashley was voor haar grote doorbraak al te zien in 'The Suite Life of Zack and Cody', een kinderprogramma wat nu in Nederland iedere dag te zien is op Nickelodeon..