Out & About


Een in corset gehezen ''happy-in-love met Tony Roma'' Jessica Simpson trad afgelopen maandag op tijdens een event in Sacramento.
Beyoncé Knowles verlaat een kantoorgebouw in Manhattan afgelopen dinsdagochtend. Ze houd zich lekker low-key maar zal binnenkort weer opduiken.
Blake Lively werd afgelopen maandag 21 jaar! Ondanks dat ze jarig was moest ze nog wel haar rol als 'Serena' vervullen. Toen ze de set verliet om haar hondje uit te laten werd haar ''Happy Birthday'' toegezongen door de paparazzi!
Paris Hilton gaat goed voorbereid met parasol de zon tegemoet. Ze zorgde voor een spetterende entree tijdens een privé feestje in Malibu. Miss Hilton draagt trouwens een hairextension haarband voor een vernieuwende look.
Lindsay Lohan genoot van een etentje met moeder Dina, vriendin Samantha Ronson en haar moeder, genaamd Ann Dexter Jonas in New York's West Village afgelopen zondag. Het restaurantje heet Bar Pitti.
Heidi Montag van The Hills heeft haar 'dance fever' goed te pakken tijdens het filmen voor haar videoclip van single ''Overdosin'' in Los Angeles.
Gehuld in een zomers ensemble poseerd Vanessa Hudgens flirterig tijdens een fotoshoot in een privé huis midden in de Hollywood Hills.
The Notebooks stars Rachel McAdams en Ryan Gosling hebben het erg gezellig tijdens een ontbijtje in Toronto. De sterren waren al eens eerder stapelverliefd en lijken nu ook niet meer zonder elkaar te kunnen. De avond ervoor waren ze ook al close tijdens een etentje met vrienden.
Mary-Kate Olsen die nog steeds gek is op geruiten blousjes maakt een vage indruk als ze naar haar SUV loopt na boodschappen te hebben gedaan in Hollywood.
Chris Brown en Rihanna zijn op weg naar een Beverly Hills Ferrari zaak waar Chris de laatste modellen uitcheckt.