Fashion do's!

Sweetheart Dresses
Een twist aan de ''Prom dress''. Deze lieve jurkjes zijn makkelijk te combineren voor op de rode loper of casual door de stad. Rumer Willis, Jessica Simpson en January Jones rocken de outfit!

Baggy Jeans
Heb je het even gehad met de skinny jeans of de gewone rechte jeans? Probeer extra extra baggy jeans! Of leen er eentje van vriendlief! Heidi Klum, Victoria Beckham en Sarah Jessica Parker zijn je voor gegaan.

Clear Sunglasses
Weg met de felle kleurtjes, for now.. Ga voor een doorzichtig exemplaar zoals Kirsten Dunst, Ashlee Simpson en Sienna Miller!

Bright Jackets
Rihanna, Katherine Heigl en Kim Kardashian dragen felle stoere jacks die goed matcht met een donkere jeans of rok!

Geruite Shirts
Het bekende houthakkers ruitje is geupdate door een open hals, voorkant in de jeans en soms een stoer riempje om het middel. Tegenwoordig in vele kleuren en modellen boven een mooie skinny jeans. Ashlee Simpson, Reese Witherspoon en Lauren Conrad hebben ze al kunnen scoren!

Sandalen Boots
De laatste trend op schoengebied! Half open-tenen-sandaal-gedeelte & de andere helft van een enkellaarsje. Ze sieren al enkele fashionable voetjes, zoals die van Jessica Alba, Whitney Port en Rachel Bilson.