Out & About


Miley Cyrus toert rond op haar schattige fiets na een ontbijtje met de hele familie in California.


Lauren Conrad brengt haar hond ''Chloe'' naar een salon voor een heerlijk verwendagje afgelopen vrijdag middag. Lauren ziet er erg leuk uit, zou ze onderweg zijn naar een feestje of een date? mmm.


Disney Ster Demi Lovato, die net 16jaar oud is geworden, houd haar outfit cool met een paarse top en een skinny jeans terwijl ze haar hotel in New York verlaat.


Blake Lively, die onlangs verklapt heeft maar 3 mannen in haar leven te hebben gezoend, heeft een kantoorbaantje aangenomen voor een dag. Ze mocht namelijk nieuw apparatuur uitproberen in de Digital Dorm Room in NY.


Debra Messing (Grace uit Will&Grace) geeft haar puppy ''some love'' op de set van haar nieuwste show ''The Starter Wife'', in Los Angeles.


Nadat ze afgelopen week arriveerde in Londen, is Fergie meteen de kledingrekken ingedoken in Chelsea's fashionable Sloane Street in Londen.


Kelly Osbourne en haar mannelijke model-vriend Luke Worrel maken een leuk setje tijdens een wandeling door Londen. Ik moet zeggen.. She looks fabulous! Maar ze lijkt wel erg veel het Britse model Agyness!


Disney ster Selena Gomez (Gossip goes dat ze date met Nick Jonas van de Jonas Brothers) is onderweg naar een opnamestudio in Hollywood waar ze singles opneemt voor haar aankomend pop-rock album!


Rihanna is one hell of a ''eye-catcher'' in deze opvallende bikini. De ster geniet van haar vakantie met vriendlief Chris Brown (niet op de foto) in haar thuisland, Barbados.


Nadat Vanessa Hudgens de Teen Choice Awards 2008 had bijgewoond moest ze zich haasten want niet gauw daarna werd ze verwacht op te treden in West Virginia State Fair in Lewisburg.. Zie hier de foto.