Disney's hitmaker

Het is een grote fabriek die niets anders lijkt te kunnen dan succesvolle, booming sterren te produceren! Zo waren daar eerst High School Musical sterren als Zac Efron, Vanessa Hudgens & Ashley Tisdale! Maar natuurlijk ook, niet te vergeten, Miley Cyrus & The Jonas Brothers!

Maak kennis met Disney's nieuwste celebrity's & Best Friends: Selena Gomez en Demi Lovato!SELENA GOMEZ

Selena Marie Gomez (16) is actrice & zangeres! Ze is ontdekt tijdens een grote auditie voor Disney. Haar eerste grote rol op televisie was in de tv-show ''Barney & Friends''. In de serie zong zij ook verschillende liedjes. Hier ontmoette ze haar beste vriendin Demi Lovato, die nu te zien is in de Disney film ''Camp Rock''.

Daarna heeft zij ook nog enkele gastrollen gehad in onder andere ''The Suite Life of Zack & Cody'' en ''Hannah Montana'', die nu beiden te zien zijn op Nickelodeon.
Sinds 2007 speelt Selena de hoofdrol in Disney's ''Wizards of Waverly Place''.

Hierin speelt zij de rol van Alex Russo, die zich altijd in de problemen werkt, maar uiteindelijk komt het altijd goed.

Binnenkort zal ze schitteren in de Disney film ''Another Cinderella Story''. Ook is ze momenteel druk bezig met de opnames van nóg een Disney film, namelijk ''Princess Protection Program''. Hierin zal ze samen te zien zijn met BFF Demi Lovato!

DEMI LOVATO

Haar volledige naam luidt Demetria Devonne Lovato.
Deze 16jarige is net als Selena actrice en zangeres!

Ze is het meest bekend door haar Disney film ''Camp Rock'' (2008), waarin ze de hoofdrol van Mitchie Torres speelt. In de film speelt ze samen met ''The Jonas Brothers'' de hoofdrol. In 2009 is ''Camp Rock 2'' te verwachten. Net als best friend Selena begon zij op 6jarige leeftijd in ''Barney & Friends''. Behalve acteren en zingen, schrijft ze nummers en speelt Demi ook gitaar en piano!

Een leuk weetje, Demi heeft zelfs een gastrol gespeeld in de succesvolle serie ''Prison Break''. In 2007 verscheen ze ook in de korte serie ''As the Bell Rings''. Go google op Youtube.
Samen met haar goede vrienden ''The Jonas Brothers'' werkten ze samen aan haar eerste album die binnenkort uitkomt.

Een preview van Demi's & Selena's YouTube filmpjes:


Demi Lovato's YouTube Channel (meer filmpjes van de beste vriendinnen):
www.youtube.com/user/therealdemilovato

Selena Gomez YouTube Channel:
www.youtube.com/user/selgomez?ob=4