Sjaal style!

DE HIPPIE
Vouw een vierkanten sjaal tot een smalle rechthoek of gebruik een smalle sjaal, wikkel om je hoofd en knoop één keer losjes vast. Extra: toupeer je haar of schuif de sjaal omhoog zodat je haar wat opbolt boven de stof.

DE GRACE KELLY
Vouw een vierkanten sjaal tot een driehoek en plaats die met de lange kant naar voren op je hoofd. Kruis de twee einde onder je kin en knoop achter vast over de flap heen. Laat een stuk van je haren voor uit de sjaal komen.DE HUISVROUW
Wikkel een extralange, dunne sjaal willekeurig om je hoofd en knoop hem bij een van je oren vast, laat eventueel de rest van de sjaal langs je hoofd bungelen.

DE ARABIER
Vouw een vierkanten sjaal tot een driehoek en wikkel deze losjes om je nek. Knoop aan de zijkant de puntjes vast of stop ze goed achter de rest van de stof. Laat de stof slordig zitten.HET SCHOOLMEISJE
Vouw een grote vierkanten sjaal tot een lange, dunne rechthoekige vorm of gebruik een smalle sjaal. Sla de sjaal om je hoofd en knoop onder je haren achter vast. Zet eventueel vast met speldjes.