Out & About


Zac Efron & girlfriend Vanessa Hudgens genieten nog even van het zomervakantie gevoel nadat ze aangekomen zijn op het vliegveld van Los Angeles na een fijne vakantie te hebben gehad op Turks & Caicos. Het koppel zien we gauw terug in de nieuwste en laatste High School Musical, genaamd HSM3 Senior Year.

Preview High School Musical 3 ''Senior Year''Vanessa Hudgens is deze week ook gespot toen ze onderweg was voor haar ''usual coffeebreak'' in Los Angeles.

Miley Cyrus gaf deze week een spetterend optreden tijdens ''Good Morning America'' in New York City.

Ze was niet lang in NYC, de Hannah Montana ster moest zich al gauw weer melden op de set. Maar als ze even pauze had, rende ze het strand op van Malibu om met vrienden (niet gefotografeerd) plezier te maken!

Eva Longoria Parker en Mario Lopez waren beiden backstage tijdens opnames van de MTV hitserie America’s Best Dance Crew in California. Zoals je ziet heeft niet alleen Katie Holmes het kapsel van gezamelijke vriendin Victoria Beckham overgenomen maar nu ook new best friend Eva!

Mandy Moore heeft de ‘Aloha-spirit’ te pakken tijdens een fotomomentje met Stitch, uit de Disney geanimeerde film Lilo & Stitch. Mandy was afgelopen donderdag te vinden in het Walt Disney Park in Florida.

Heidi Klum kan vast makkelijk haar bagage terug vinden op de bagageband op het vliegveld! Het model & Project Runway-host verlaat hier haar appartement in New York om naar het vliegveld te gaan.

Hilary Duff geniet van het getut in de beautysalon in Noord-Hollywood. Ze heeft zojuist een rol aangenomen als 'high school student' in de komedie Stay Cool.

Ondanks dat ze zichzelf ‘incredibly ordinary’ noemt, straalt ze toch iets ‘chic’ uit tijdens een stijlvol middagje shoppen in het shopping centrum van Los Angeles, genaamd The Grove.

Pete Wentz en Nick Jonas (van The Jonas Brothers) tijdens het opnemen van een MTV programma in Hollywood afgelopen vrijdag. Rocker Pete Wentz kondigde aan dat de boy band van Pete zal gaan optreden tijdens de MTV Video Music Awards in september. Welke artiesten er nog meer zullen optreden blijft nog een groot geheim.