The Style Department

Ons landje is weer een webwinkel rijker. En niet zomaar eentje..Nee, The Style Department.com is een online warenhuis voor echte modeliefhebbers. De webwinkel biedt mode en accessoires aan van inspirerende labels met een high-fashion en edgy uitstraling. De nieuwste trends, maar ook tijdloze items passeren elk seizoen de revue. 

BikerChic a la Alexander Wang & Balmain
BikerChic a la State Denim Jacket @ The Style Department.

Fijne must-haves van Scandinavische herkomst, sieren deze stijlvolle webwinkel. Stuk voor stuk exclusieve items, die een perfecte aanvulling op je garderobe vormen. En voor maar € 5,95 worden ze bij je thuis bezorgd. Dat scheelt een hoop gezeur en tijd in lange rijen voor de paskamers en kassa’s. Op je gemak thuis passen, met je eigen schoenen en accessoires. Past  iets niet, dan kun je het kosteloos terugsturen. Kijk, daar worden we nou blij van. 

Favoriet is het überhippe sieradenlabel Forrest & Bob uit Denemarken, met maar twee verkooppunten in Nederland. Deze prachtige kettinkjes met leren en suède hangertjes zijn nu ook bij The Style Department.com verkrijgbaar. Naast Forrest & Bob zijn het accessoiremerk Black Lily en merken als Just Female & Second Female ruim vertegenwoordigd in deze webwinkel.

Neem gauw een kijkje @ THE STYLE DEPARTMENT!