The Sartorialist & Garance Doré

The Sartorialist
SartorialistBook
Mr. Scott Schuman, ofwel Mr. Sartorialist.com, brengt een boek op de markt. Zit je verlegen om mode-inspiratie? Bekijk dan zeker even de wereldberoemde website van
The Sartorialist! Deze weblog is rijkelijk gevuld met fotografie van mensen op straat van over de hele wereld, met een te gekke stijl voor mode. Zal er ook tekst in staan? Ja! Heel veel foto's, met een klein beetje tekst van de mode-fotograaf. Wij kunnen niet wachten!

Het boek komt begin september uit & is al te reserveren bij
Bol.com. Dan krijg je het begin september thuis gestuurd! Hebben!


Garance Doré

Sinds een paar weken is het werk van modeblogger Garance Doré te zien in het Amsterdamse Foam Museum. Het fotomuseum nodigde haar uit om de Amsterdamse straatmode in beeld te bregen in het teken van de afgelopen Amsterdam International Fashion Week.

Garance Doré is wereldwijd bekend om haar modefotografie van voorbijgangers op straat.
Door de groeiende belangstelling voor zowel deze blogs als voor streetfashion in het algemeen zijn deze beelden steeds meer terug te vinden in de media, zoals websites van verschillende magazines. Doré werkt vanuit Parijs als illustrator, schrijver en fotograaf voor diverse internationale tijdschriften zoals Elle, Vogue, The New York Times Magazine, The Guardian en Le Monde.

Wat: Foam Fashion blog by Garance Doré
Datum: 22 juli t/m 23 augustus
Locatie: Foam Fotografiemuseum Amsterdam, Keizersgracht 609
Prijs: € 7,50