Running On Heels

''Running In Heels'' is een nieuw reality programma uit de Verenigde Staten. Het programma gunt ons een blik achter de schermen bij het tijdschrift Marie-Claire.

Hierin worden drie stagaires gevolgd vanaf het eerste uur tot het eind van hun stage. Tijdens deze periode krijgen zij pittige opdrachten en moeten ze ondanks de nodige stress en de geweldige plekken waar zij terecht komen ook nog eens met elkaar overweg. Dit zorgt soms voor irritaties, maar het levert ook leuke televisie op.

Vorig jaar was er het programma ''Stylista'', dat te zien was bij Net 5. Daar deden 10 jongeren een poging tot het verkrijgen van een baan als junior-redacteur bij het magazine ELLE. ''Running In Heels'' lijkt hier een klein beetje op, maar is in een ander jasje gestoken.Waar en wanneer ''Running In Heels'' te zien is in Nederland is nog onbekend, maar houd vooral www.sidereel.com in de gaten. Vanaf deze week zal het programma zijn premiere beleven in Amerika & snel verschijnen op deze website (waar men Amerikaanse programma's kunt bekijken).