ElisabethCarrie in GRAZIA


ElisabethCarrie.com is te zien in de extra grote GRAZIA die sinds deze week in de schappen ligt. Deze dubbeldikke GRAZIA ligt er niet één week maar twee weken! ElisabethCarrie werd uitgenodigd voor de ModeJury rubriek. Hierin geven drie panelleden hun mening over de outfits van bekende artiesten. Zie hier een klein voorproefje!

♥ Klein detail: De stukjes tekst bij Ashley Greene & Sienna Miller zijn per ongeluk verwisseld.. Hierbij zijn niet de eerste stukjes tekst, maar de tweede stukjes tekst van Elisabeth herself

Kom met deze GRAZIA in de hand op zondag 30 augustus naar de P.C.Hooftstraat. Hier begint om 12.00 uur de tweede editie van de high end modeshow van het jaar. 'GRAZIA's P.C. Catwalk' is de langste Front Row Show en loopt door de stijlvolste winkelstraat van Amsterdam. Tijdens deze spectaculaire modeshow worden exclusief voor jou de nieuwste wintercollecties gepresenteerd door toonaangevende internationale merken. En het leukste: Iedereen is welkom!

Als je dus de dubbeldikke GRAZIA van week 33/34 meeneemt naar de P.C. Catwalk maak je vanaf 12.00 uur kans op een style make-over bij de Street Style Booths by Wella Professionals. Waarbij je grote kans maakt op een officiële fotoshoot in de GRAZIA!

Liefs!