Doutzen Kroes & Greg Andrews

De Britse Vogue publiceerden onlangs een spread met als titel ''Meet The Boyfriends'', waarin we kennis maakten met de vriendjes van de meest geliefde modellen. Waaronder onze Doutzen Kroes. Onder andere ook Chanel Iman (die lange tijd onder vuur lag want.. date ze nu wel of niet met Kanye West?) was te bewonderen met vriendlief & who's Lily Donaldson's man? Doutzen Kroes showde haar vriend Greg Andrews in een prachtige reportage van Vogue. En samen met de knapperd was zij ook nog eens te gast bij Raymann is laat! Het was voor Doutzen dus hoog tijd dat het Nederlandse publiek mocht meegenieten van the two lovebirds! 


Ruim 890.000 viewers keken naar de uitzending waarin de Friese blondine in gesprek met Tante Es alle vragen beantwoordden. Ze was happy om in Nederland te zijn & fiets vrolijk door het Friese dorpje met de neef van Lenny Kravitz (vriendlief Greg) achterop. Dat leverde grappige momenten op.. ''het hele dorp keek om, naar die zwarte piet achterop haha!''.


Tante Es betrok Greg (die vooraan zat in de show) bij het gesprek & we leerden dat hij al vele Nederlandse begrippen & woorden begreep, wat voor nog meer leuke momenten zorgden! Bekijk hier het interview met Tante Es & Doutzen's liefde ''Greg-dj-music producer-model-neef van..-Andrews''. RAYMANN IS LAAT