''24 Hours With Daisy Lowe''

Amerikanen mogen dan wel iedere dag de Britse like-able Alexa Chung zien op hun MTV (It's on with Alexa Chung).. De Engelsen hebben de eer om het programma van de even-leuke Daisy Lowe voor het eerst te bewonderen.

Het programma genaamd ''24 Hours With Daisy Lowe'' is elke zondag te zien op de Britse MTV. Houd de website van MTV goed in de gaten, voor de eerste online afleveringen. In de eerste aflevering gaat de Britse Daisy die momenteel in New York woont terug naar Londen voor een grote fotoshoot & campagne voor het merk Agent Provocateur (A la Kate Moss) en een kijkje in haar leven als een gewone meid, geboren in een ongewoon gezin. Ze heeft een knipperlicht relatie met liefje Mark Ronson (broer van Samantha Ronson, ex girlfriend Lindsay Lohan) én ze is de dochter van Gavin Rossdale (hubby van Gwen Stefani). Een hele mond vol! Daisy heeft veel connecties & een heel leven achter zich. En ze is nog maar 20!

MTV volgt haar & haar vrienden daar waar ze overdag protesteert voor een goed doel op straat & een paar uur later 's avonds all dressed up op een feestje verschijnt.
Daisy (links) naast goede vriendin Peaches Geldof.