Out&About

Mischa Barton
<span class=
Terug in de Verenigde Staten.. Mischa Barton struinde gistermiddag (zaterdag 4 juli) door Beverly Hills samen met haar hondje Charlie. 

De voormalig ''OC'' actrice ging gekleed in een luchtige denim outfit terwijl ze volgens bronnen onderweg was naar een zakelijke meeting & genoot van het zomerse weer!
<span class=

Lindsay Lohan
<span class=
Lindsay Lohan verliet afgelopen weekend (vrijdag 3 juli) met een lach op haar gezicht het huis van Samantha Ronson is Los Angeles. 

Gekleed in een zwarte tanktop met denim shorts en een blikje Coca Cola in haar hand, maakte de ''Mean Girls'' actrice een weg langs de paparazzi die haar al enige tijd opwachtte.

Volgens bronnen hebben de twee ex-en donderdag samen haar 23ste verjaardag gevierd. Even waren er geruchten over een pijnlijke break-up en zelfs een straatverbod (die zou zijn aangevraagd door Ronson voor Lohan).. Toch blijkt niets wat het lijkt, en zijn de twee in ieder geval nog 'on speaking terms'!

De twee dames vierden Lohan's verjaardag met een pizza lunch in de Malibu hotspot, 'Tra Di Noi', waarna zij zijn gespot bij de kapper voordat ze 's avonds aankwamen bij restaurant Cecconi's & club Villa.

Krijgt de roller coaster romance van LiLo & Sam een deel II?
Lindsay Lohan