Oe la la, Citrus Verbena!


Beautymerk L'Occitane komt deze zomer met een nieuwe collectie, genaamd Citrus Verbena. Met de verbena (kruid) uit Corsica & de citroen en grapefruit rechtstreeks uit Italië is het een ideale cocktail van ingeredienten om je huid mee te verwennen.

Een collectie bordevol nieuwe en super frisse producten. Met de verbeterde formules en praktische verpakkingen kun je je op elk moment van de dag lekker opfrissen.

Waar bestaat deze fijne Citrus Verbena collectie van L'Occitane uit?

De Citrus Verbena Fragrance, het parfum.
Dit heerlijke parfum, met een unisex geurtje, blijft lang op je beach body en de geur vergaat niet na een middagje op het strand. Waardoor je zelfs 's avonds aan het diner een fijn zomergeurtje om je heen hebt.
Het is gemaakt van een mix van verbena bladeren met energieke geurnoten van citrusvruchten. Dit zorgt voor een fris en aangename geur. De nieuwe 20ml verpakking past handig in je strandtas & is gemakkelijk met je mee te nemen. De 20ml Spray Flacon is €19,00 en er is nog een kleinere versie van 10ml en deze zijn verkrijgbaar vanaf €8,00.

De Citrus Verbena Refreshing Towelettes, verfrissingsdoekjes.
De Refreshing Towelettes van Citrus Verbena zijn subtiel geparfumeerd met de geur van Citrus Verbena en verrijkt met mentholderivaat. Wat zorgt voor een verfrissend effect. De verfrissingsdoekjes geven je een heerlijk schoon gevoel en ze reinigen en parfumeren tevens de handen en het lichaam. De doekjes zijn praktisch mee te nemen, en elk moment van de dag handig te gebruiken. De Citrus Verbena Refreshing Towelettes zijn per pak te verkrijgen voor € 5,50.

De Citrus Verbena Daily Shampoo & Conditioner, haarproduct.
Voor de echte Verbena fans zijn in gelimiteerde uitgave extra grote 500 ml flacons van de verbena shampoo en coditioner te verkrijgen. De shampoo voor dagelijks gebruik reinigt de hoofdhuid op milde wijze. De shampoo is verrijkt met een biologisch verbena-extract en prettig geparfurmeerd zoals met bijna alle producten van de Citrus Verbena lijn. Dit product maakt het haar weer glanzend, vitaal en zacht! De snelwerkende conditioner verzacht en ontwart het haar direct. De ultralichte samenstelling herstelt de vitaliteit en glans van het haar en maakt het licht en makkelijk in model te brengen.
Neem vooral eens een kijkje in één van de winkels van L'Occitane, en probeer de nieuwe lijn Citrus Verbena. Hele fijne producten voor een mooie zomer.
L'Occitane zit gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Utrecht, Maastricht en Den Haag.