Loving this lipstick!

Love it, love it, LOVE IT! Heerlijk, het is zomer.. In Nederland valt deze soms een beetje tegen, maar dat is oke! Want nu je vriendinnen op vakantie zijn & jij nog lang niet gaat of al bent weggeweest, is het quality time voor... jou! Yes, jij!

Je ontkomt er haast niet aan. De avonden zijn doordeweeks tegenwoordig gevult met fijn voer voor de ogen, televisie wel te verstaan.. geen boeken. Gossip Girl, Cashmere Maffia, Beverly Hills 90210, Gastineau Girls.. & LIPSTICK JUNGLE!

Het programma is terug op rtl5 voor een tweede seizoen, geschreven door The Godmother onder de vrouwelijke auteurs, Candace Bushnell. Zonder haar was er geen Sex And The City, thanks babe! In het nieuwe seizoen van Lipstick Jungle meer kleding, sex (en schandalen), relatie-troubles en romances én een nieuwe lading mannen! Natuurlijk geen Mr. Big gehalte, as if, maar het komt aardig in de buurt.The Cast
Wendy Healy - gespeeld door Brooke Shields

Wendy Healy heeft een topbaan bij Parador Pictures, een filmmaatschappij. Ze is tevens moeder van twee kids, waarvan een de puberteit heeft bereikt, is echtegenote en de beste vriendin van Nico & Victory. In het tweede seizoen heeft Wendy haar baan op het spel gezet en heeft ze helaas verloren. Ze is ontslagen en moet zich nu gedwongen aanpassen aan het leven van een huisvrouw terwijl haar man werkt. De rollen zijn nu omgedraaid en deze work-a-holic heeft het er niet gemakkelijk mee. Een ironische twist voor Wendy.

Victory Ford - gespeeld door Lindsay Price

Victory Ford was een van de meest gevierde up-&-coming fashion designers van New York tot The New York Times haar kledinglijn brak met een carriere-brekende recensie. Victory is nu bezig de stukjes weer bij elkaar te rapen en haar carriere opnieuw op te bouwen. Tijdens het eerste seizoen begon zij een romance met multi-miljonair Joe Benett. Nu, in seizoen twee, heeft ze een nieuwe liefde gevonden, namelijk haar knappe aannemer, Rodrigo.

Nico Reilly - gespeeld door Kim Raver

Nico Reilly is redactrice/schrijfster van een succesvol magazine, genaamd ''Bonfire''. Nico was getrouwd in het eerste seizoen met Charles. Een charmante echtgenoot die zijn continue bezig hield met zijn werk en weinig thuis was. Charles overleed plotseling aan het eind van het eerste seizoen. Nico begon vlak voor Charles zijn dood een affaire met toy-boy Kirby (Robert Buckley). Tevens ontdekte Nico dat Charles vreemd ging met een van zijn leerlingen op de universiteit. Nu is ze hevig verliefd op Kirby maar vind ze het moeilijk om in het openbaar te treden met haar jongere partner.
*Leuk detail: Kirby & Victory in de serie (Robert Buckley & Lindsay Price) hebben in het echt een relatie. De vonk sloeg over op de set van Lipstick Jungle in 2007.

Lipstick Jungle seizoen II is dagelijks te zien om 20.30 op RTL5!