Huge Lips Skinny Hips

Huge Lips Skinny Hips, een nieuwe reeks cosmetica waar vele beauty's al verliefd op zijn. In Nederland is zijn de producten helaas nog niet te verkrijgen, maar je kunt ze eventueel wel bestellen via Britse en/of Amerikaanse cosmetica bedrijven. 

Wat is Huge Lips Skinny Hips?
Het zijn verschillende lipgloss producten van het merk Purple Lab, ontwikkelt door Karen Robinovitz. Het geeft volume aan je lippen en het schijnt ook je eetlust te remmen. Maar of dat ook waar is? Het is in ieder geval een mooi nieuw product in de cosmetica branche wat je lippen een geweldige glans en kleur geeft, en dus ook meer volume! 

Huge Lips Skinny Hips gaat te werk op twee verschillende gebieden. Het geeft meer volume aan je lippen & in de lipgloss zit het plantaardige stofje, Hoodia Gordonii (het stofje dat het hongergevoel onderdrukt). Tevens bevat het ook vitamine B3, wat ervoor zorgt dat het de bloedtoevoer naar je lippen stimuleert waardoor je lippen groter lijken en rimpels rond je mond verminderen. ElisabethCarrie is geen voorstander van producten die het hongergevoel zouden moeten onderdrukken, maar het is wel degelijk een fijn product voor je lippen.

De zes trendy kleuren hebben ieder een eigen naam. Zo zijn kleuren als Red Sole, Love Your Thighs, Worship Kate & Kitty Poledancer te bestellen voor ongeveer 20 euro. Zodra de lipglossen ook in Nederland te verkrijgen zijn, houden wij je op de hoogte!