Out & About

Quality time
Mama Nicole Richie geniet van haar één op één zijn met haar lieve dochtertje, de 17 maanden oude Harlow. Ze waren Out & About afgelopen zondag in Santa Monica, California.
Chit chat
Whitney Port is gespot in The Big Apple met een goede vriendin bij een bistro in Manhattan voor een kleine cafeïne boost. Ook hier waren de camera's aanwezig. Whitney is sinds kort begonnen met het filmen van het tweede seizoen van haar reality show, The City.
LIFE'S A BEACH
In matching groene shirts zaten Matthew McConaughey en zijn 11 maanden oude zoontje Levi op het strand van Malibu te genieten van hun mannendag. Wat een dropje!
Proost!
Tijd voor bubbels! Lauren ''Lo'' Bosworth proost samen met Lauren ''LC'' Conrad tijdens het feest van de lancering van LC's eerste boek ''Candy''. Dit werd groots gevierd met vrienden en familie in het Thompson Beverly Hills Hotel. Het boek ''Candy'' is losjes geïnspireerd op het leven van LC in The Hills.
De bloementjes buiten
Katy Perry pretty in pink.. en paars en geel! Met haar vrolijke flora blazer arriveerde zij bij de BBC's Radio 1 Studio in Londen vorige week woensdag.