H&M hearts Matthew Williamson

De clip met de zomercollectie '09 van Matthew Williamson is over the top!
Plezier voor het oog. De videocommercial voor de zomercollectie van 2009 is gemaakt door de muziekvideoproducer van o.a. Madonna en Beyoncé en werd geschoten in Rio de Janeiro.

Fashion on drugs We zien ook Elsa Hosk en natuurlijk Matthew himself in de video, maar ook Daria Werbowy. Zij vindt het leven (of haar relatie?) maar saai, zo horen we haar zeggen. Vandaar ook het thema We Need A Change.

Check hier de prêt-a-porter show van Matthew Williamson voor s/s 09!

Vervolgens ontvouwt zich een heel futuristisch modefeestje (want met de juiste kleren verander je een heleboel). Of is het meer een mödische acidtrip? In de vid zie je namelijk flashy neonkleuren, futuristische mensen en nachtbeelden van spookstranden. En natuurlijk de kledingstukken van Matthew Williamson himself. Wij zijn onder de indruk, maar oordeel snel zelf!

Matthew Williamson H&M-commercial


Celebs kwamen gekleed in zijn ontwerpen naar de Matthew Williamson's H&M zomer launch party in New York City. Uit de mode-scene onder andere de Franse Julia Restoin-Roitfeld, model Helena Christensen, Selita Ebanks & Chanel Iman. Maar ook designers Patricia Field, Richie Rich (Heatherette) en Yigal Azrouel waren aanwezig op het fashionable feestje! Zie hier enkele foto's!


Alexis Bledel and Dree Hemingway

Matthew Williamson himself & Mary-Kate Olsen

Chanel Iman

Daria Werbowy