Merry Today!

Heerlijk, Santa's back in town! December is de maand van de feestjes! Maar een maand gaat snel voorbij & daarom deze 10 handige tips om van elke dag een feestje te maken! Merry Tuesday!

1. Koop een feestmuts en zet die elke ochtend voor je de deur uitgaat even op voor de spiegel. Zwaar ochtendhumeur of niet, grinniken zul je geheid, elke dag weer.

2. Iedere morgen champagne bij het ontbijt... Nou oké, elke avond één glaasje dan.

3. In de file? Draai de volumeknop open, zet je discolampen aan, en flirten maar op links en rechts.

4. Snijd je boterham in vieren en beleg elk stukje anders. Niks saaie boterham, maar feestelijke toastjes!

5. Sporten? Zet Gloria Estefan op en come on, shake your body baby, do the conga.

6. Home alone? Laat al je vriendinnen hun cocktailjurken aantrekken, ruk hapjes en chocolade aan, mix Cosmopolitans en schuif 'Sex And The City' in de dvd-speler.

7. Bind een schort om, kook een feestelijk maal en nodig je ouders uit om te vieren dat ze al 17 jaar en 162 dagen je liefhebbende ouders zijn.

8. Dramatisch lege agenda? Bel een vriend(in), stap in je hoge hakken en ga met een fraai ingepakt peper- en zoutstel naar de mooiste bruiloftlocatie bij jou in de buurt. Altijd prijs!

9. Bak zomaar een taart, met heel veel roze spikkels en zilveren balletjes. Door de heerlijke geur en de geweldige versierde taart is het hele huis in een 'good mood'!

10. Versier de kamer/huis met slingers en ballonnen, maak een eitje & verras je zusje! Omdat het af en toe best een rollercoaster kan zijn nú jij in de puberfase zit.