I Really Love My... Gadgets


HEIDI & SPENCER
Heidi Montag & Spencer Pratt gaan sinds kort door het leven als Mr. & Mrs. Pratt, en dan doe je natuurlijk alles samen! Zo ook, samen spelletjes doen op de Nintendo Ds tijdens lunch in de stad.. Het is maar net wat je gezellig vind! De Nintendo Ds is naast wit ook verkrijgbaar in vrolijke kleuren.


SELENA GOMEZ
Selena Gomez neemt een kleine pauze in haar drukke bestaan als actrice/zangeres & checkt gauw haar fanmail. Tevens vertelt ze dat ze haar laptop graag wilde oppimpen door er een creatieve sticker op te plakken.

HEIDI & SEAL
Ze 'klikken' als koppel & als amateur fotografen! Heidi Klum en Seal leggen alles vast op camera, hier op een romantische get-a-way in Parijs.
HILARY DUFF
Hilary Duff verlaat met een glimlach op haar gezicht & haar nieuwe IPhone in de hand de Apple store in Los Angelos.

MILEY CYRUS
Miley Cyrus showt tijdens een koffie-break met moeder Tish haar nieuwe telefoon, De Sidekick LX. (Inclusief grappige foto)


KATHERINE HEIGL
Katherine Heigl houdt haar IPod in de aanslag, ze schijnt namelijk naar haar hubby's muziek te luisteren als meneer toert met zijn band. Way to go!

PRINS WILLIAM
Prins William maakt wel tijd voor een spelletje. Onlangs bezocht hij het Valley Kids Project in het zuiden van Wales waar hij de kans kreeg een potje tennis te spelen om de Nintendo Wii. Zo te zien heeft hij zich goed vermaakt!

JUSTIN TIMBERLAKE
Gadgets? Justin? Hij is Mr. Gadget! Toch besteed JT zijn vrije dagen door met zijn steun en toeverlaat.. zijn buddy.. zijn stilte in de storm.. Zijn golfkarretje!