Mary-Kate Olsen & Samantha Who?

De nieuwe Net5 comedy, Samantha Who? Een nieuwe serie met in de hoofdrol Christina Applegate. Een groot succes! Nog geen drie weken geleden kreeg de serie een Emmy voor Beste Vrouwelijke Bijrol.

Mary-Kate Olsen
Het was al een tijdje bekend dat niemand minder dan Mary-Kate Olsen een gastrol zou spelen in de serie. Mary-Kate speelt in Samantha Who? het meisje Natalie, dat in dezelfde AA-groep (Anonieme Alcoholisten) als Samantha zit. Met alle hilarische gevolgen van dien: Samantha wil Natalie namelijk weer op het rechte pad krijgen, maar dat gaat niet zo gemakkelijk. De opnames zijn zojuist klaar & hier de foto's!


Samantha Who?
In de komedie Samantha Who? wordt Samantha na acht dagen coma wakker in het ziekenhuis. Ze herinnert zich niets meer van haar oude leven. Stukje bij beetje ontdekt ze dat dat misschien maar beter is ook. Vóór haar coma was ze namelijk een enorme bitch. Samantha praat al twee jaar niet met haar vader en moeder, ze heeft haar vriend Todd (Barry Watson) jarenlang bedonderd met een andere man en haar beste vriendin Andrea (Jennifer Esposito) is net zo’n trut als Samantha vroeger was. Samantha ziet maar één oplossing: haar leven beteren en de wereld om haar heen ook.

Samantha Who? is iedere dinsdag te zien op Net5 om 21.00uur