''Influence'' by Mary-Kate & Ashley

Mary-Kate & Ashley Olsen hebben vandaag hun boek ''Influence'' uitgebracht.
Het koffietafelboek is verschenen met twee verschillende covers. Er is een versie gemaakt met een close-up van Mary-Kate op de voorkant en Ashley op de achterkant, en een versie waarbij de rollen omgedraaid zijn.

Het 272 pagina's tellende boek geeft de lezers een kijkje in het leven van de jonge sterren en laat zien wat hen geholpen heeft te worden wie ze zijn. De teksten worden aangevuld met nog niet eerder vertoonde foto's uit de priv├ęcollectie van de tweeling, die bekend werd als Michelle Tanner in de Amerikaanse komedieserie Full House.

Mary-Kate en Ashley schreven verhalen over elkaar en interviewden voor hun boek twintig bekende artiesten, fotografen en modeontwerpers, onder wie Karl Lagerfeld en John Galliano.

Mary-Kate: "We interviewed the people who have inspired us, with the hope that they will inspire and teach others. We want to explain culturally how ideas evolve."

Ashley: "We have filled Influence with the most interesting, challenging, creative people we know – the ones who helped pave the way for us and our generation."

Ashley & Mary-Kate tijdens de boekpromotie bij Barnes & Nobles, inclusief gillende fan.

Via deze site kun je het boek bestellen! Binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar.