Front Row Fashionista's

Fashionista's weten het inmiddels allang, maar voor wie het nog niet heeft gehoord.. New York Fashion Week is weer in volle gang! Kijk mee wie er vooraan zaten én ''most importantly''... náást wie!


Lindsay Lohan & Samantha Ronson
Lindsay en Samantha hebben het naar hun zin op de eerste rij van de funky Charlotte Ronson Fashion Show. Aan de linkerzijde van Lohan zit Ann Dexter-Jones, ofwel, moeder van Samantha en Charlotte (designer).


Mary-Kate Olsen, Jessica Szhor & Chace Crawford
Gespot! Mary-Kate Olsen, Jessica Szhor en Chase Crawford tijdens de Rock & Republic Extravaganza Fashion Show! Niet gespot maar wel een feit.. John Legend zat links van Mary-Kate.


Monet Mazur, Rosario Dawson, Blake Lively & Becki Newton
Deze vier fashionista's zijn zo te zien onder de indruk van de gedurfde outfits van Miss Sixty die de modellen showden op de catwalk.


Winona Ryder, Christina Ricci & Nicole Richie
Ryder, Ricci en Richie hebben het naar hun zin tijdens de show van DKNY. DKNY stond voor het 20ste jaar op de New York Fashion Week, reden voor een feestje!


Charlize Theron
Charlize koos voor een stoere maar tré chic look met hulp van een zonnebril tijdens de Rag & Bone show. De stijlvolle actrice heeft aan haar zijde ''longtime boyfriend'' Stuart Townsend.


Eva Longoria
Eva ziet er fris uit in een kleurrijk jurkje (die waarschijnlijk babygeruchten versterkt) tijdens de Diane Von Furstenberg show.


Jamie-Lynn Sigler, Leighton Meester & Molly Sims
Deze meiden kozen voor vrolijke kleuren tijdens de Julie Hauw Fashion Show.


Jennifer Lopez
Miss Lopez was zeer gefocust op de modellen die pronkten in creaties van Diane Von Furstenberg. Ps. Uma Thurman zat enkele stoeltjes verderop!


Kelly Osborne
Kelly zag er goed uit in een modern wit jurkje toen zij plaats nam bij de show van Patrik Rzepski.