Magazines

Magazines, tijdschriften, roddelbladen, tabloids.. Heerlijk!
Ik sta elke maand weer te trappelen om een nieuw tijdschrift in te slaan, om vervolgens lekker weg te lezen én te kijken! Werkelijk ''every inch'' heeft mijn aandacht. Dan kun je je wel voorstellen hoe geweldig het voelt om een Harper's Bazaar open te slaan, alsof je een paar nieuwe pumps koopt! Hieronder Amerikaanse magazines, van highfashion ''Vogue'' tot de vermakelijke roddelbladen, met een kleine beschrijving erbij. Maar ze hebben één ding gemeen, fashion!

HARPER'S BAZAAR

Harper's Bazaar brengt je fashion, beauty, stijl, de nieuwste trends en looks van de hotste designers van het moment.
Het tijdschrift was voor het eerst te zien in 1867 en was daarmee het eerste fashion-magazine in Amerika. Naast Amerika word het tijdschrift nog in 18 andere landen verkocht.
Ook vele interviews met beroemdheden vanuit een fashion/designer perspectief. Van handtassen tot schoenen tot het vinden van de perfecte jeans, Harper's Bazaar legt het je allemaal haarfijn uit.

VOGUE

Het magazine van de welbekende covers, en van de one and only Anna Wintour!
Dit tijdschrift heeft ondertussen een status waar je U tegen zegt en is het een must-have voor de echte fashionista!

ELLE

Fashion, beauty en entertainment nieuws en meer in Elle. De nederlandse Elle kennen we allemaal wel, maar de Amerikaanse is natuurlijk helemaal geweldig. Net een stapje voorlopen op het laatste fashion nieuws..
Vol met celebrity verhalen en interviews, geen gossip..
Elle is geschikt voor elke jonge dame, tiener, vrouw!

INSTYLE

In Style! Helpt je met je persoonlijke stijl ongeacht de prijsclasse! Instyle laat je namelijk veel variaties zien op het gebied van fashion in elke prijscategorie. En wat betreft de celebrity's kun je hier je hart ophalen met kijkjes in hun huizen, kledingkasten (soms hele kamers) en hun geheime cosmetica geheimen.

TEENVOGUE

TeenVogue is een fashion tijdschrift voor tieners die een passie hebben voor stijl, de mode industrie, cosmetica en showbizz nieuwtjes.
Hij staat hoog aangeschreven en ligt bij elke ''girl next door'' in Amerika op de deurmat.
Het is zelfs zo dat ze vaak twee tijdschriften kopen, één voor het uitknippen en scheuren van plaatjes en teksten voor op de muren, op hun inspiratiebord.. En de ander om te lezen en te bewaren bij de rest van de collectie.

COSMOGIRL

CosmoGirl is een tijdschrift voor tieners, meiden met daarin natuurlijk ook weer veel beauty, fashion en celebrity nieuws, maar het blad stimuleert deze jong volwassenen vooral om te geloven in zichzelf!
Het blad is eerlijk en grappig en er staat veel in over vriendschappen. Oftewel, CosmoGirl is een tijdschrift met een doel. Je kunt ermee lachen, je krijgt er goed advies en je blijft up-to-date!

SEVENTEEN

Het meest populairste tijdschrift voor de tieners van Amerika! Veel stijl, alles over vriendschappen, jongens, school, ambities/hobby's, horoscopen en liefde!
Maar natuurlijk ook tips over make-up, kleding, gezondheid en relaties.

USWEEKLY

Nu komen we meer in de richting van de roddelbladen.. Ook erg vermakend!
En dan natuurlijk all about de celebrity's, de scandalen en de kledingkeuzes die ze maken óp en naast de rode loper. Inclusief paparazzi foto's!

PEOPLE

People Magazine is wekelijks verkrijgbaar. Ook hier weer veel vermakelijk nieuws (gossip) over de fascinerende activiteiten van celebrity's. People is een van de meest bekendste tabloids, roddelbladen in Amerika.

NYLON

Voor de hippe, intelligente, jonge vrouw met een frisse kijk op fashion, beauty en muziek!
Nylon publiceert unieke kledingstijlen, een moderne twist op fashion, beauty, celebrity´s, muziek, reizen en veel meer.

Te zien en te koop bij de betere boekwinkels, maar ook De Bijenkorf! Of surf naar www.amazon.com!