Maastricht

De eigenaressen van 2Styles hebben het niet over een plek maar over een gevoel, en dat klopt. Ze kunnen overigens je hele verbouwing regelen; je krijgt meteen zin om je huis onder handen te nemen.

Le Salonard! Wauw, wat ziet dat versgebakken brood er lekker uit! Alle broden komen uit de eigen steenovern. Weer eensw at anders dan een halfje wit bij de plaatselijke super. Bij Cubico Caffe krijg je op Italiaanse wijze gebrande koffie. Naar goed Italiaans gebruik is je espresso staand aan de bar goedkoper (€1), dan zittend (€1,50).
Wanneer je bij De Verwondering binnenloopt, ga je automatisch nadenken over wie er de komende tijd jarig is. Want hier vind je meer dan genoeg cadeautjes, van Parijse sieraden tot zijden sjaals. Vooral de Campos Ibiza geurlijn is goed.

Mi PasiĆ³n van Annemie Fransen is een stijlvolle, maar gezellige winkel, dus a nice place to be. Een winkel waar dansers elkaar ontmoeten, nieuws uitwisselen en af en toe een optreden kunnen bijwonen.
Liefhebbers van danskleding en -schoenen komen er dus zeker aan hun trekken, maar ook voor de ‘dansleek’ is er genoeg. Het assortiment is inmiddels uitgebreid met elegante kleding van Isabel de Pedro en Gabi Lauton, en prachtige sieraden van Langani.