Out & About


John Mayer maakt een wandeling door de buurt SoHo, NYC, afgelopen dinsdag.
Alicia Keys geniet van een paar uurtje 'sightseeing' in Londen (ze hoopt niet op te vallen) waarna ze 's avonds optreed in ''O2 Arena''.

Na een warming-up met de kinderen, neemt Kate Hudson het op tegen vriendje Lance Armstrong tijdens een vriendschappelijk potje tennis op de Pacific Palisades Tennis Club in Los Angeles.
Miley Cyrus mag dan wel een hard werkende tiener zijn, ze maakt graag tijd voor een dagje met haar familie!

America Ferrera vrolijkt de set van Ugly Betty op in New York City met haar opvallende outfit!
Ze beginnen deze week met het schieten van het derde seizoen! Nice!
Jake Gyllenhaal maakt de weg vrij voor zijn vriendin Reese Witherspoon afgelopen maandag na een dineetje voor twee in Scott's Restaurant in Londen.
Prins Harry werkt hard tijdens zijn trip naar Butha Buthe, Lesotho, waar de ''royal'' helpt met het bouwen van speciale scholen voor gehandicapte kinderen. Het project wordt gesteund door Sentebale, een organisatie opgericht door Prins Harry en Prins Seeiso (van Lesotho).
Kate Hudson maakt plezier met de kinderen van Lance Armstrong, namelijk zijn tweeling dochters Grace & Isabelle (6) en zoon Luke (8) tijdens een bezoekje in het park van Los Angeles.
Terug van het filmen van de opnames op het strand voor Gossip Girl, genieten Penn Badgley en real-life girlfriend Blake Lively van een wandeling door de buurt SoHo in New York.