Fashion icoon Jennifer LopezAfgelopen week zat ik te luisteren naar de muziek van Jennifer Lopez. Naar heerlijke old-skool nummers zoals haar eerste album ''On-The-6''. Met nummers als ''If You Had My Love'' en ''Let's Get Loud''. Maar ook de daaropvolgende albums waren stuk voor stuk hot!

Bijvoorbeeld het album ''J-To-The-L-O'' met nummers als ''Play'', ''Love Don't Cost A Thing'' en ''Ain't It Funny'' (ft. Ja Rule). Te veel om op te noemen, dit icoon heeft een indrukwekkende cv!

Sinds ze getrouwd is met Marc Anthony en eerder dit jaar haar tweeling ter wereld bracht is het erg rustig geworden rondom Lopez. Maar als we terug denken aan begin 2000, ze was de grootste ster!

Voor Beyonce's ''booty'' was die van Jennifer, voor kledinglijn L.A.M.B. door Gwen Stefani was de kledinglijn van Jennifer Lopez en voor de vele parfums samengesteld door beroemdheden was er al Glow van J-Lo.

De stijl van Jennifer is niet voor iedereen weggelegd maar voor haar werkt het. Wat bij ieder ander een tikkeltje ordinair of gewaagd zou staan, staat haar prachtig!