Amsterdam International Fashion Week

SHOWS
Het showprogramma is een mix van topmerken en ambitieus talent met onder andere Jeroen van Tuyl, Jan Taminiau, Oilily, Ivo Mittelmeyer, Lichting 2008, Frans Molenaar Prijs 2008, Individuals by AMFI, Antoine Peters, EnD by Eva and Delia, Monique Collignon, Iris van Herpen, Haruco ~ Vert, NON BY KIM, MLY, Django Steenbakker, EAH!, Brillant, Avelon, Claes Iversen én Percy Irausquin.

De genomineerden voor de Frans Molenaar Prijs 2008 zijn Maarten van der Horst, Lifu Hsiao, Elsien Gringhuis, Nina Heo, Sanne Schrijver en Danny Cremers.
Daarnaast vindt de Prelude plaats op 21 juli en viert de Modefabriek op 27 en 28 juli haar zilveren jubileum.FASHION WEEK DOWN TOWN
Naast het professionele gedeelte dat alleen toegankelijk is op uitnodiging is er ook een groot publiek programma tijdens de AIFW.
Meer dan 80 locaties; winkels, galeries, clubs etc, nemen deel aan DOWN TOWN.
Er is van alles te beleven in de stad Amsterdam; exposities, shows, een etalagewedstrijd, diverse lanceringen en feesten.
Het DOWN TOWN programma duurt van 19 juli tot en met 28 juli.
De officiële opening vindt plaats op 19 juli bij Redlight Fashion Amsterdam op de Wallen. De definitieve programmering wordt 12 juli op het Centraal Station bekendgemaakt.

Ga naar www.amsterdamfashionweek.com voor een overzicht van het programma!
Amsterdam International Fashion Week van 23 tot en met 27 juli 2008