Out & About


Na behandeld te zijn voor ernstige long-conditie is Amy Winehouse weer alive and kickin'!
Ze trad op in Londen's Hyde Park tijdens het 46664 concert ter ere van Nelson Mandela's 90ste verjaardag!

Rihanna leunt op Maroon 5 zanger Adam Levine tijdens hun bezoekje aan de MTV Hollywood studios, waar ze samen als duo een optreden gaven. Dit voor het nieuwe programma van Pete Wentz (Ashlee Simpsons echtgenoot) genaamd, FNMTV.

Van de stad naar het strand, Blake Lively blijft stylish! Hier in de rol van Serena Van Der Woodsen tijdens opnames van Gossip Girl.

En terwijl Serena (Blake) over het strand paradeerd, zit badboy Chuck (Ed Westwick) te genieten van een picknick.. Nieuwsgierig? Kijk elke dinsdag Gossip Girl op Net5!
P.s. Ed Westwick heeft ook een eigen band, hiermee zette hij afgelopen week een rockin' optreden neer in NY!

Mary-Kate Olsen groet haar fans nadat ze te gast was in The Late Show met David Letterman, waar ze sprak over haar nieuwe film The Wachness. Tijdens het interview vertelde de actrice ook een paar interessante verhalen over haar oud-klasgenootje, namelijk Spencer Pratt (The Hills).

Coldplay zanger Chris Martin gaf (hoe kan het ook anders) een te gek optreden in de Today Show in New York. Na een korte break zijn ze weer terug van weggeweest met een gloednieuw album, Viva La Vida.

Jessica Biel en Justin Timberlake houden elkaars hand vast tijdens een doggy-walk afgelopen donderdag in Los Angeles.

Kanye West & Pharrel Williams houden het casual met jeans en een t-shirt tijdens de Louis Vuitton men's spring/summer runway show in Parijs.

Gwen Stefani en 2jaar oude zoontje Kingston hebben hun lolbroek aan als ze samen met papa Gavin Rossdale een uitje naar een Londense speeltuin maken.

Beyonce kwam donderdags aan op Londen's Heathrow Airport. Eerder in de week gaf de zangeres een feest voor haar jongere zusje Solange die haar 22 verjaardag vierde.