Out & About


Jennifer Lopez en Marc Anthony zorgen goed voor hun 4 maanden oude tweeling Emme en Max als ze woensdag arriveren in Zaventem, Belgie. De familie is in het land voor Anthony's optreden donderdags in Antwerpen.

Blake Lively en real-life vriendjelief Penn Badgley genieten van hun vrije tijd off-set van Gossip Girl en dat doen ze met een dineetje voor twee in New York City donderdags. Hierna zal het koppel en de rest van de crew naar The Hamptoms vertrekken om te gaan filmen voor de hit-show!

Met zonnebril en een Riller & Fount jurkje blijft Rachel Bilson stylish-as-ever als ze winkelt door New York's trendy Meatpacking District, waar ze winkels bezoekt zoals Alexander McQueen, Jeffrey en Butik.

Rihanna (in een zomerse outfit) arriveerd voor een dineetje zondags in een New Yorks restaurant genaamd 'Da Silvano'.

Ashley Olsen volgt haar vriendje Justin Bartha als ze afgelopen maandag arriveren bij de premiere van Trumbo in New York's Tribeca Cinemas. Terwijl Olsen eerst solo over de rode loper liep, ging het koppel wel hand-in-hand samen het theater binnen.

Sienna Miller en Keira Knightley knuffelen woensdag knus tijdens de premiere van hun nieuwste film, The Edge of Love. In de film laat Knightley haar verborgen talent zien, namelijk haar zang skills!

Tijd om een wasje te draaien! Blake Lively ondergaat een puppy-problem terwijl ze door NYC reed. Afgelopen woensdag had haar hondje Penny een klein ongelukje, toevallig op het jurkje van het baasje.. Oeps.

Kirsten Dunst neemt een pauze voor een sigaretje terwijl ze geniet van een kleine wandeling door New York.

Mischa Barton maakt een indrukwekkende entree afgelopen woensdag op het feestje van het luxe merk ''Billionaire Boys Club'' en ''Ice Cream'' (het brein hierachter is rapper-producer Mister Pharrell Williams) in een Londense winkel.