Mary-Kate in Elle Magazine

Op de set en ook achter de schermen, de altijd fashionable Mary-Kate Olsen lijkt zich heerlijk thuis te voelen in haar erg drukke bestaan. Mary-Kate Olsen in het Juli nummer van Elle Magazine!
Ze zit op een trap van een school in het centrum van Manhattan, waar de cover fotoshoot plaats vind. Mary-Kate heeft nog een jet-leg van een kleine zakentrip naar Azie waar ze haar twee kledinglijnen heeft vertegenwoordigd, zo vertelt ze.
Namelijk The Row - een elegante en vrouwelijke kledinglijn met onder andere mooie kasjmier stoffen uit Frankrijk, mooie t-shirts, laag uitgesneden blazers, leren broeken en vrouwelijke rokjes. A la designer Herve Leger...

En dan hebben we nog Elizabeth And James, deze bevatten geïnspireerde designer items en je ziet er veel vintage in terug waar Mary-Kate en haar zus Ashley van houden.
Zij en haar zus runnen beiden de twee brands!
Mary-Kate focust zich voornamelijk op Elizabeth And James en Ashley meer op The Row.
De twee kledinglijnen is het meest recente project waar de twee zich mee bezig houden, en het behoort allemaal onder DualStar Entertainment Group, hun multi-biljoen-triljoen (nouja, erg succesvolle) bedrijf!

Achter de schermen!