Zomerbaby's


Het was nog even gissen of Jessica Alba en Cash Warren weer bij elkaar zouden komen. Geruchten gingen namelijk dat de twee elkaar na hun kleine breuk erg misten. Gelukkig werd hun opbloeiende liefde bezegeld met een dikke buik. En de tortelduifjes hebben dubbelpret: Jessica is namelijk zwanger van een tweeling!
Uitgerekend: Eind lente, begin zomer.

Het gaat goed met Renate Verbaan. We spotten haar geregeld op televisie en ook met haar liefdesleven gaat het goed. Samen met liefje Winston Gerschtanowitz kocht ze vorig jaar een peperduur huis in Amsterdam Oud-Zuid. De twee zijn vast en zeker al aan het klussen voor de babykamer.
Uitgerekend: Deze zomer.

Het zusje van Britney bleek onverwachts zwanger te zijn. Het tienermeisje besloot de baby te houden en wordt tegenwoordig door moeder Spears van de buitenwereld afgesloten. Mams wil namelijk geen opdringerige fotografen achter haar zwangere dochter aan hebben. Tijdens de 'babyshower' die afgelopen week werd gegeven was ook Britney van de partij en het eerste wat ze zei tegen haar zusje was 'I love you' en gaf haar een dikke knuffel. De twee hadden elkaar al even niet meer gezien vanwege wat meningsverschillen. Ze hebben veel gekletst, veel gelachen en de baby is van harte welkom!
Uitgerekend: Juli.

Zoontje Kingston heeft het hart veroverd van moeder Gwen. 'Tijd om een broertje of zusje te maken' moet de zangeres gedacht hebben. Hopelijk wordt hij of zij net zo stoer en uniek als de oudste! En met zulke ouders moet dat wel goed komen!
Uitgerekend: Juli.

Meer baby's on the way!

* Tooske en Bastiaan Ragas verwachten eind Juni een tweede dochtertje!
* Lange Frans en zijn liefje Danielle verwachten deze zomer een zoontje!
* Tori Spelling en hubby Dean McDermott verwachten dit jaar een meisje! Baby number 2!
* Angelina & Brad verwachten deze zomer hun tweede biologische kindje. Samen hebben ze al 3 geadopteerde kindjes.
* Nicole Kidman & liefje Keath Urban verwachten samen hun eerste kindje deze zomer. Met ex-man Tom Cruise hebben ze al twee geadopteerde kinderen.


Baby's Delivered!


- Nicole Richie & dochter Harlow.
- Christina Aguilera & zoontje Max Liron.
- Jennifer Lopez & tweeling Max en Emme.
- Halle Berry & dochter Nahla Ariela.