Out & About


Stylisch door de straatjes van Londen geeft Kate Moss 'her-all' voor een fashion fotoshoot voor magazine Vogue op dinsdag.


Zo was ze vorige week nog in Florida waar ze genoot van een zwembad-get-together met John Mayer, zo is het setje nu in The Big Apple (NYC) om samen te romantisch te dineren in een restaurant genaamd, Waverly Inn op woensdags.


Beyoncé en (hubby, nog niet bevestigd) Jay-Z keken samen op de tribune (front-row ofcourse..) naar een goed potje basketball tijdens de NBA playoff games in Boston. De avond ervoor zijn ze samen met Mister Diddy uiteten geweest in New York City.


Eva Longoria maakt een fashion-statement in Ferragamo als ze arriveert op het Cannes Film Festival diner afgelopen woensdag.


Mariah Carey en haar gloednieuwe hubby Nick Cannon gingen samen op de foto met Tweety tijdens een romantisch bezoekje dinsdags aan Six Flags Magic Mountain in Valencia, California.
Nick Cannon huurde het gehele theme-park voor een privé feestje voor zijn bruid en 100 van hun vrienden, iets wat Miss Carey noemt.. ''The Best Surprise EVER!''.