Hier zit een luchtje aan...


Palazzo van Fendi
Dé nieuwe geur van modehuis Fendi! Heel warm en subtiel met veel houtgeuren en een beetje oranjebloesem. € 45,- voor 30 ml.

Daisy van Marc Jacobs
Het parfum Daisy van Marc Jacobs (we love him!) was vorig jaar al uit, dus da's niet nieuw. Wel nieuw: deze geur verkrijgbaar in een mooi goud tasje & een ''daisy'' in de vorm van een... ring! Okee, je doet hem natuurlijk niet echt om, maar het ziet er wel goed uit. Ruikt superfris en bloemig met viooltjes, aardbei, grapefruit en vanille.

Hot Couture van Givenchy
Een sensueel geurtje, maar wel lekker fris en perfect voor overdag. Met jasmijn, bergamot, white musk en bessen. € 45,- voor 30 ml.

She Wood van DSquared2
She Wood, het allereerste parfum voor vrouwen van DSquared2 is voor 'coole chicks die mannengeuren dragen'. We hadden ook niet anders verwacht.

'We begonnen met een mannengeur en hebben die vrouwelijk gemaakt,' vertelt ontwerper Dean Caten over de geur die hij en zijn broer ontwikkelden. De cedarhouten geur heeft een bloemige boventoon en natuurlijk een vleugje musk voor het nodige testosteron. De Eau de Toilette He Wood voor mannen bestond al iets langer. Vanaf september ligt She Wood met bijproducten zoals bodylotion in de winkel.