Miley Cyrus!

Miley Cyrus is superpopulair in de Verenigde Staten. Vorige week won ze nog belangrijke prijzen bij de Kids Choice Awards. Maar wie is Miley eigenlijk?


Miley & papa Billy Ray Cyrus.


Miley als zichzelf.


Miley als Hannah Montana.

- Haar echte naam is Destiny Hope Cyrus. Omdat ze veel lachte, werd ze Smiley genoemd. Later werd dit afgekort tot Miley.

- Miley werd geboren op 23 november 1992 in de Amerikaanse staat Tennessee.
Haar vader is de beroemde Amerikaanse zanger Billy Ray Cyrus. Haar moeder heet Tish.

- Miley heeft een jongere broer die Braison Chance heet. Haar zusje heet Noah Lindsey. Ook heeft ze nog twee oudere halfbroers (Trace en Christopher) en een oudere halfzus (Brandi). Zij komen uit eerdere relaties van haar ouders.

- In 2005, op haar dertiende, krijgt ze een rol in de populaire Disney-serie Hannah Montana. Pappa Billy speelt in de serie haar vader.

- Hannah Montana wordt superpopulair in de Verenigde Staten. Het is zelfs een van de best bekeken shows voor kinderen tussen de zes en veertien jaar.

- Miley wordt nog beroemder als ze ook de soundtrack bij de serie zingt. Het album komt al snel op nummer 1 binnen.

- Half 2007 komt Miley met haar nieuwe album: Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus. Hier worden 1,1 miljoen exemplaren van verkocht.

- Miley besluit op tournee te gaan en dan blijkt hoe succesvol ze is. De tickets zijn binnen een mum van tijd uitverkocht.

- Tijdens de Kids Choice Awards in maart won Miley twee awards: voor beste tv-actrice en beste zangeres.


Miley in Disneyland Parijs.

Miley &Mandy YOUTUBE Channel:

Miley (16) en haar goede vriendin Mandy (20) hebben twee maanden geleden een filmpje opgenomen waarop de twee vriendinnen gek doen en veel lol hebben samen.
Voor de grap hebben zij dat op Youtube geplaatst en de volgende ochtend hadden meer dan 1000 miley/hannah fans het filmpje al bekeken en waren er meer dan een miljoen reacties van over de hele wereld bij geplaatst!

Iedereen vroeg om meer videos en zo zijn ze nu al twee maanden te bewonderen op YOUTUBE.
Genaamd The Miley & Mandy Show.
Ondanks dat Miley een grote hype is en momenteel druk bezig is met The Hannah Montana movie en haar ''The best of both world'' Concert-tour en daarnaast ook nog hier en daar acteert & bezig is met haar eigen album... plaatsen zij en haar vriendin elke week en filmpje.
Kijk dus gauw op -> http://www.youtube.com/user/mileymandy

Hier het nieuwste filmpje dat ze hebben geplaatst (kleine preview, check de site voor meer!)