Hollywood Gossip

Zangeres Lily Alleen is woensdagnacht met twee van haar mannelijke vrienden genapt in het herentoilet van een Londense nachtclub. Toen de beveiliging in het toilet ging kijken liet Lily weten dat ze een geslachtsoperatie had ondergaan. Wat het drietal aan het doen was in de herentoilet is onduidelijk. Helemaal nuchter zal Lily in ieder geval niet geweest zijn.

Zangeres Ashlee Simpson en Pete Wentz gaan trouwen. Dit heeft het stel donderdag als eerste laten weten aan hun fans. Ashlee liet weten: "We wilden het als eerste aan jullie laten weten, want jullie zijn de beste!" Simpson (23) en Wentz (28) hebben sinds 2006 een relatie. Geruchten over een verloving deden al een paar maanden de ronde, omdat Ashlee sinds februari een diamanten ring draagt.

Paris Hilton heeft in een interview laten weten dat ze net als Nicole Richie een baby wil. De blonde erfgename zei niet te lang te willen wachten met moeder worden. Paris heeft 'al' sinds februari een relatie met Benji Madden. Er is dus wel al sprake van potentieel vader materiaal. Hilton liet vorig jaar al eens in een interview weten dat ze in 2008 graag een baby wil. We houden je op de hoogte. David Beckham is dinsdagavond aangehouden door de politie van Los Angeles omdat de voetballer meerdere verkeersovertredingen had begaan.Beckham was volgens de politie voor de paparazzi op de vlucht. Sinds de voetballer met Posh naar Los Angeles verhuisde wordt het stel voortdurend achtervolgd door fotografen. Beckham trapt tegenwoordig dus iets harder op zijn gaspedaal als hij in zijn auto zit. Om de geldboetes hoeft hij zich toch geen zorgen te maken.

De mooie actrice Cameron Diaz is blij dat ze single is. Een jaar geleden ging het uit met haar toyboy Justin Timberlake en sindsdien heeft ze geen vriendje meer gehad. Cameron: Het is de eerste keer in tien jaar dat ik single ben en ik geniet er van. Verder vertelt de blonde actrice dat ze in een relatie altijd heel loyaal en trouw is: 'I give a lot'. Cameron denkt dus lekker aan zichzelf en date er op los. Goede tip voor alle singles aankomende lente/zomer! Enjoy!