HiSpeed naar Parijs!

Naar fashion capital 'Paris' reis je het beste met de NS HiSpeed, per Thalys. Stukken sneller dan vliegen, zeker als je in Rotterdam of Den Haag woont: van daaruit ben je binnen drie uur in hartje Parijs.

Reis je eerste klas, dan zijn maaltijden, broodjes, snacks, frisdranken en gekoelde flesjes wijn inbegrepen – en alles wordt keurig en vriendelijk tot aan je eigen tafeltje gebracht.
Ook prettig: in de Thalys zijn dagverse kranten in meerdere talen verkrijgbaar, en wie een laptop meeneemt kan die naast de stoel in het stopcontact opladen.

Wie een beetje chic in Parijs wil arriveren zit ook goed: in de Thalys mag je – in tegenstelling tot in het vliegtuig – je nagels lakken.
Tijd om ze goed te laten drogen is er ook genoeg. Tot slot, de allerbelangrijkste reden om per Thalys te reizen: géén bagagelimieten en géén risico dat je koffer zoekraakt. Met dat in het achterhoofd kun je in Parijs met een gerust hart shoppen tot je een ons weegt. Uitrusten kan bovendien prima na afloop, in je verstelbare treinstoel!

Un, Deux, Trois.... A Paris!