Trendspotting: Parijs!

Trendspotting, het nieuwe kunst- en cultuurprogramma van de VPRO, brengt in vier programma’s van 50 minuten belangrijke evenementen en beurzen in de wereld van kunst en cultuur onder de aandacht.
De Paris Fashion Week was op 21 maart het décor van de eerste aflevering van Trendspotting. Een week lang werd Parijs overgenomen door fashionista’s van over de hele wereld die van show naar show racen.
Trendspotting Paris ging mee en laat niet alleen de laatste mode zien, maar ook de hectiek rondom de shows, het duw- en trekwerk om binnen te komen en de hysterische taferelen die zich zowel frontstage als backstage afspelen.
In het kielzog van modejournaliste Milou van Rossum (De Volkskrant) en catwalkfotograaf Peter Stigter kunnen we meegenieten van de mechanismen van de modewereld, de personen vóór en achter de schermen en vooral het spektakel dat zich afspeelt rondom elke modeshow.

Trendspotting was te zien op 21 maart, 22:55uur op Ned2, voor diegene die het helaas gemist hebben: Zie hier aflevering 1, Paris!

http://www.uitzendinggemist.nl/index.php/aflevering?aflID=6706022&md5=b499d2273c5eaab421c8a0070d52f206